Yazı Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Örnekköy Mandıra inşaatı devam ediyor
15 Nisan 2010 Perşembe Saat 15:40
Süt Mandırası İnşaatı” projesine tam gaz devam ediyor. Köy muhtarı Selahattin Özbay, adeta inşatta yatmaya başladı.

Köylülerimizin Yaşadığı Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Örnekköy’de süt ve hayvancılık konusundaki çalışmalarını daha da ileriye götürerek “Süt Mandırası İnşaatı” projesine tam gaz devam ediyor. Köy muhtarı Selahattin Özbay, adeta inşatta yatmaya başladı.

Örnekköy süt ve hayvancılık konusundaki çalışmalarını daha da ileriye götürerek önemli bir projeyi başlattılar.  Örnekköy Muhtarlığı ve üreticisi ürettikleri proje sayesinde aldıkları 41.900 TL’lik kalkınma payı sayesinde Mandıra inşaatına tam gaz başladılar. Örnekköylüler, 2 ay içinde bitecek olan Mandıra inşaatı ile Marmara bölgesinde adından söz ettirecek. Yiğitnur İnşaat Firması Zeynel Abidin Salmaşur’un yüklendiği işi yakından takip eden köy muhtarı Selahattin Özbay, adete inşatta yatmaya başladı.

Selahattin Özbay; Örnek köyün geleceğinin ve üreticinsin en büyük umudunun bu mandıra olduğunu söyleyerek, Bursa ve Marmara bölgesinde mandıranın çok büyük hizmet vereceğini söyledi.  Özbay, hizmet için yanıp tutuştuğunu ve atılan her betondan sonra ayrı bir memnuniyet duyduğunu belirterek, köyüme hizmet etmek, bir şeyler üretmek, bir şeylerin yükseldiğini görmek beni ve tüm köy halkımı heyecanlandırıyor, dedi. Özbay, inşaatın projeye uygun bir şekilde eksiksiz olması içinde bir an olsun müteahitin yanından ayrılmadığını söyleyerek, bu projenin bu aşamaya gelmesine yardımcı olanlara da teşekkür etti.    

 

Haber: Arif Yıldız / yesilalan.net /Bursa-Orhangazi

Bu haber toplam 7105 defa okundu.
başarılarının devamını dilerim
bayram tosun
sayın selahattin abimize çalışmalarıdan dolayı teşekkur ederim. İnsan isterse yapamayacağı ve başaramayacağı iş yoktur. Gerçekten muhtarlığın hakkını verıyor. örnek köy tarihinde böyle muhtar görmemiştir.Daha çok projeleri var. Yanlızca destekleyin.selam ve sevgiler.
23 Nisan 2010 Cuma Saat 19:27
TEBRİKLER
KAMİL YİLMAZ
ÖRNEK OLMA ADINA ÖNÇÜLÜK ETMEK KOLAY DEYİLDİR SABIR VE BAŞARININ ANAHDARIDIR ABİMİZ SAYIN SELAHETTİN VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLE ÖRNEK OLMANIZİ NİYAZ EDERİM HOLAYSALİ KAMİL YALOVADAN SELAMLAR
17 Nisan 2010 Cumartesi Saat 06:47
tebrikler
mehmet kanık( öğretmen)
muhtarımızı bu çalışmalarından dolayı tebik eder bu çalışmalarının diğer muhtarlarımıza örnek olmasını temenni ederim.
15 Nisan 2010 Perşembe Saat 23:04
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
ŞAİRLERİMİZ
SİTE ANKET
Köyümüzün Öncelikli en önemli sorunu sizce nedir?
Yollar
Cenaze Morgu
Çöp
Kanalizasyon
Şadırvan ve Ortak Tuvaletler
Künye . Reklam . İletişim . RSS   Copyright © 2024 Yeşilalan(Holaysa) Köyü Tanıtım Sitesi
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım & Tasarım : Mahmut ÖZDEMİR