Namaz

Önceki baþlýk :: Sonraki baþlýk  
Yazar Mesaj
sessiz_sevgi54

Kayýt: 13 Nis 2009

MesajTarih: Pts May 04, 2009 5:19 am    Mesaj konusu: Alýntýyla Cevap Gönder

NAMAZ KILMAMAK ��N B�R TERC�H YAP

Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalýþan bir adam varmýþ. Orucunu tutar, zekatýný verir, insanlara yardým elini uzatmaktan hiç geri kalmazmýþ.

Yalnýz bu adamýn bir kusuru varmýþ: Namaz kýlmak ona çok aðýr gelirmiþ, üþenirmiþ.
Bir gün varmýþ gitmiþ çok büyük bir hocanýn yanýna.

Demiþ ki:Hocam ne yap et beni þu namazdan kurtar. Namaz kýlmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayým. Yeter ki þu namazdan kurtulayým demiþ.

Hoca:Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne iþittim bu namazdan kurtuluþ yok, borcun kýlacaksýn demiþ.

Adam yalvarmýþ bul hocam diye. Hoca müddet istemiþ adam gitmiþ. Aradan haftalar geçmiþ, adam gelmiþ.

Buldun mu hocam demiþ,kurtulacak mýyým?
Hoca:Buldum evladým eðer þu 5 þarttan biri sana uyuyorsa NAMAZ dan mesul deðilsin:

1: ÖLÜ �SEN
2: DEL� �SEN
3: ÇOCUK �SEN
4: HAYVAN �SEN
5: KAF�R �SEN

tercih senin...

En son sessiz_sevgi54 tarafýndan Pts May 04, 2009 4:32 pm tarihinde deðiþtirildi, toplam 1 kere deðiþtirildi
Baþa dön
Kullanýcýnýn profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder AIM Adresi MSN Messenger
sahina61

Kayýt: 24 Oca 2007

MesajTarih: Sal May 05, 2009 1:03 pm    Mesaj konusu: Alýntýyla Cevap Gönder

Tercih bizim.Aile bir yere kadar namaz diyebiliyor.O yaþtan sonra sorumluluk kiþiye kalýyor..
Önceki mesajlarý göster:   

Yeni baþlýk gönder   Baþlýða cevap gönder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Menkýbeler & Dini Olaylar Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiþ Yap:  
Bu forumda yeni baþlýklar açamazsýnýz
Bu forumdaki baþlýklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarýnýzý silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsýnýz