nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
MuR@T_ToSuN



Kayt: 03 Hzr 2006
Mesajlar: 527

MesajTarih: Cmt ub 16, 2008 7:47 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Bir gün Þenol Güneþ Brezilya milli takýmý antrenörü Scolari ile karþýlaþmýþ. - Hocam sen bu takýmý nasýl seçtin de þampiyon oldunuz? demiþ. - Çok kolay zekalarýna göre seçiyorum. Bak mesela sana bir örnek vereyim demiþ ve Ronaldo'yu çaðýrmýþ. - Ronaldo'ya oðlum söyle bakayým senin annenin ve babanýn çocuðu olan ama senin kardeþin olmayan kimdir? Ronaldo biraz düþünmüþ, "tabiiki ben oluyorum" demiþ. Þenol Güneþ bundan çok etkilenmiþ. Türkiye'ye döner dönmez Ýlhan Mansýz'ý çaðýrmýþ. - Ýlhan sana bir soru soracaðým eðer bilirsen bu hafta seni takýma alýrým, bil bakalým annenin ve babanýn çocuðu olan ama kardeþin olmayan kimdir? Ýlhan biraz düþünmüþ iþin içinden çýkamamýþ, biraz zaman istemiþ ve hemen koþmuþ Hakan'ý bulmuþ. - Hakan, annenin ve babanýn çocuðu olan ama kardeþin olmayan kimdir? Hakan cevap vermiþ: Benim tabii ki, Ýlhan sevinçle Þenol Güneþ'in yanýna dönmüþ: - Sorunun cevabýný buldum hocam: Hakan'mýþ. Þenol Güneþ köpürmüþ: - Vay salak herif, Hakan olur mu hiç, doðru cevap Ronaldo!..
_________________
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
MuR@T_ToSuN



Kayt: 03 Hzr 2006
Mesajlar: 527

MesajTarih: Cmt ub 16, 2008 7:50 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

6-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçýndan sonra gs li arif tanýnmamak için yaþlý bir adam kýlýðýna girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanýna yaþlý býr bayan yanaþýr ve : -"naber Arif" der. Bunun üzerine arif delirir nasýl tanýdý bu kadýn beni diye düþünüp durur. Ertesi gün yine ayný cafede ayný kadýn yanaþýr arifin yanýna yine -"naber arif" der. 3.gün arif çok deðiþik bir kýlýkta gider cafeye ve yine ayný kadýn yanaþýr ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayýp sorar nerden tanýyorsun beni diye. Yaþlý teyze : -"olum ben Bülent len" der.
_________________
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Fýkralar - Komik Yazýlar Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR