nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
MuR@T_ToSuN

Kayt: 03 Hzr 2006

MesajTarih: Pr ub 28, 2008 7:23 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Kim bir asker annesinin, þu anda hissettiklerini hissedebilir ki?

Türk askeri terörün kökünü kazýmak için Kuzey Irak ta canýný ortaya koyarak savaþýrken, evlatlarýndan uzaklarda, yürekleri pýr pýr eden birileri var. Asker annelerinden bahsediyorum. Kim bir asker annesinin, þu anda hissettiklerini hissedebilir ki?

Sýnýr Ötesi operasyonda dördüncü günü geride býraktýk. Mehmetçiðimiz, bölücü terörü bitirmek için sýnýrýn öbür tarafýna geçtiðinden beri hepimizin yüreði kýpýr kýpýr ediyor. Sanki her an acý bir haber alacakmýþ gibi, tedirginlikle bekliyoruz oradan gelecek haberleri. Ve duyduðumuz þehit haberleri ile baþýmýzdan kaynar sular dökülüyor. Gencecik ana kuzularý bir bir can veriyor vatan uðruna. Ben bu satýrlarý yazarken, þehit sayýmýz 17 olmuþtu. 17 gencecik vatan evladý. Ýþte o kahraman þehitlerimizden birinin adý da Ýbrahim Doðan dý. Kayseri Zincirdere Komando Tugayý'ndan katýlmýþtý operasyona Ýbrahim. Binlerce ana kuzusundan sadece biriydi. Hain terör onu da vurdu. Ýstanbul Kartal da oturan anne babasýndan yüzlerce kilometre uzakta, þehit olmuþtu Ýbrahim Doðan. Onun þehadet haberini vermek ise bir albay, askeri doktor ve saðlýkçýlara düþmüþtü.

Doðan Ailesinin evlerinin kapýsý gece dörtte çaldý. Oðlunun þehadet haberini duyan acýlý babanýn dizlerinin baðý çözüldü. Ayakta duramadý daha fazla ve yere yýðýldý. Babayý güçlükle kendine getiren Doðan Ailesinin yakýnlarý, bekli de en zor görevi yapacaklardý. Anneye oðlunun þehit olduðunu söyleyeceklerdi

Þehidin annesi evde yoktu. Ekmek derdindeydi asker annesi. Marmara Üniversitesi Hastanesinde gece temizlikçisi olarak çalýþýyordu. Anneyi almaya komþularý gitti. Oðlun Þehit oldu diyemediler tabi, bir yakýnýnýn rahatsýzlandýðýný söyleyip rahatlatmaya çalýþtýlar Suzan Hanýmý. Evin önüne gelip arabadan indiðinde ise pýr pýr eden kalbi sýzlamaya baþlamýþtý Þehit annesinin. Kaygýlý gözlerle etrafýna bakarken, evlerinin önünde bekleyen üniformalý bir asker gördü.Oðlum mu geldi, Ýbrahim im mi geldi diyerek heyecan içinde boynuna sarýldý oðlu sandýðý askerin. Gerçeði ise kepini kaldýrdýðý askerin yüzünü görünce anladý þehit annesi. Oðlu deðildi gelen, biricik oðlu þehit olmuþtu.

Yüreði göðsüne sýðmayan binlerce asker annesinden sadece biriydi Suzan Doðan. Ateþ bir kere daha düþtüðü yeri yakmýþtý. Yüreðini sýnýr ötesinde býrakan bütün Suzan Annelerin ellerini saygý ile öpüyoruz

TURAN GÖRÜRYILMAZ-samanyaoluhaber.com

En son MuR@T_ToSuN tarafndan Pr ub 28, 2008 7:24 am tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
laz_paci

Kayt: 04 Nis 2007

MesajTarih: Pr ub 28, 2008 1:16 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Allah rahmet etsin þehit kardeþlerimize:o allah ailelerine de sonsuz sabýr ihsan etsin inþallah *realsad*. hepimiz ordaki kardeþlerimiz için gözyaþý döküp dua ediyoruz onlara,elimizden baþka birþey gelmiyor.ne olur dualarýnýzý eksik etmeyin,bizler için,vatanýmýz için canlarýný veren askerlerimiz için bukadarýný yapalým en azýndan.

Kayt: 24 Arl 2007

MesajTarih: Pr ub 28, 2008 6:54 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

duyarlý bir konu seçtiðiniz için teþekkürler ben bülent ersoy hanýmmýdýr beyefendimidir travestimidir ne olduðu belli olmayan kiþinin ben olsam çoçuðumu askere göndermemdiyecekkadar cahil bir insan sanatçýlarýn bu ülkeye örnek olamayacaklarýný gösterdi ancak magazin olarak televizyonlarda boy gösterirler adam gibi sanatçý 3 5 tanedir askerimizin yerinde bekleyerek haince pusuya düþürülüp savaþmasýndan ziyade kora kor diþe diþ savaþmasýdaha efdaldir bugün televizyonda nereye gidiyorsun diye sorulan askere seve seve ölüme demesi divaya iyi cevaptýr þehitlik mertebesi en büyük mertebedir ne mutlu þehit oldum diyene
Baa dn
ahmetyuce

Kayt: 24 Arl 2007

MesajTarih: Pr ub 28, 2008 6:54 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

duyarlý bir konu seçtiðiniz için teþekkürler ben bülent ersoy hanýmmýdýr beyefendimidir travestimidir ne olduðu belli olmayan kiþinin ben olsam çoçuðumu askere göndermemdiyecekkadar cahil bir insan sanatçýlarýn bu ülkeye örnek olamayacaklarýný gösterdi ancak magazin olarak televizyonlarda boy gösterirler adam gibi sanatçý 3 5 tanedir askerimizin yerinde bekleyerek haince pusuya düþürülüp savaþmasýndan ziyade kora kor diþe diþ savaþmasýdaha efdaldir bugün televizyonda nereye gidiyorsun diye sorulan askere seve seve ölüme demesi divaya iyi cevaptýr þehitlik mertebesi en büyük mertebedir ne mutlu þehit oldum diyene
Baa dn
sahina61

Kayt: 24 Oca 2007

MesajTarih: Pr ub 28, 2008 10:48 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Þehit askerlerimizin annelerine Allah sabýrlar verin.Evlat acýsý kolay bir þey deðildir.Özellikle annenin çocuklarýna gösterdiði hassasiyet bi baþkadýr.Ýþte bundan sebep de anne, aile arasýnda en çok hüzünlenen kendini bitiren kiþidir...

nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Serbest Kürsü Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz