nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
kemalCUMAN



Kayt: 26 Arl 2006
Mesajlar: 63

MesajTarih: Pzr Ksm 01, 2009 9:12 pm    Mesaj konusu: Site kullanýmýnda bazý hatýrlatmalar Alntyla Cevap Gnder

SÝTE KULLANIMINDA BAZI HATIRLATMALAR
Ziyaretçilerimizin www.yesilalan.net web sayfasýnda yayýnlanmasýný istediðiniz resim ve yaþadýðýnýz yerde(yurt içi yurt dýþý) haber deðeri taþýdýðýna inandýðýnýz haberlerin sayfamýzda yayýnlanmasý için üye olup haber gönderden gazetemize gönderebilirsiniz. Gönderilen resim ve haberler yöneticiler tarafýndan onaylandýktan sonra yayýnlanacaktýr.

Haber ve Resim Nasýl Gönderebilirsiniz?
1-Öncelikle Siteye üye olmanýz gerekir.
Üyelik iþlemlerini yaptýktan sonra
2-Üyelik giriþi yapýnýz
Bilgilerimi Düzenle-Haber Gönder-Resim Gönder
3-Haber veya resim göndermek için týklayýnýz
4-Haberin veya resmin kategorisini seçin
5-Haberin veya resmin içeriðini girerek göndere týklayarak gönderebilirsiniz

kayýt olunca site içerisinde ve forumlarda bazý özel imkanlara ulaþabilirsiniz.
Örneðin mesajlarýnýzýn yanýnda kedinize ait küçük bir resim (avatar) gösterme, özel mesaj gönderme, tanýdýðýnýz kullanýcýlara mail gönderme veya kullanýcý gruplarýna katýlma imkânlarýna misafir kullanýcýlar sahip deðildir. Kayýt iþlemi çok basit olduðu için kayýt olmanýz önerilir.
Þifremi unuttum!
Telaþa kapýlmayýn! Eski þifrenizi öðrenmek mümkün olmasa bile, yerine deðiþik bir þifre alabilirsiniz. Giriþ sayfasýný açýp Þifremi unuttum baðlantýsýna týklayýn ve tarif edilen iþlemleri uygulayýn. Kýsa sürede tekrar çevrimiçi olduðunuzu göreceksiniz

Kullanýcý adýmýn altýnda resim göstermek için ne yapmalýyým?
Mesajlarýn görüntülendiði sayfalarda kullanýcý adlarýnýn altýnda iki tür resim görebilirsiniz. Birincisi, kullanýcý rütbenizi gösterir ve genelde gönderdiðiniz mesaj sayýsýna baðlý olarak belirli bir sayýda yýldýz veya kare þeklindedir. Bunun altýnda avatar denen biraz daha büyük bir resim görebilirsiniz. Bu resim genelde kullanýcýya ait ve özeldir. Avatar kullanma imkanýný mesaj panosu yöneticisi saptar. Ayrýca avatar’larýn ne þekilde kullanýlabileceðini de saptar. Avatar kullanamýyorsanýz, mesaj panosu yöneticisine baþvurup bu imkaný ne sebepten iptal ettiðini öðrenebilirsiniz (bunun önemli bir sebebi olduðundan eminiz!)

Bir foruma yeni bir baþlýk nasýl gönderilir?
Herhangi bir forum baþlýðýna týklarsanýz sað alt köþede yeni konu’yu týkla gelecek olan panelde Yeni Baþlýk Gönder düðmesini týklayýn. Yeni mesaj göndermeden önce kayýt olmanýz gerekebilir. Forum ve baþlýk sayfalarýnýn alt kýsmýnda yapabileceðiniz bütün iþlemlerin listesini görebilirsiniz

Bir mesajý nasýl silebilir veya düzenleyebilirim?
Mesaj panosu yöneticisi veya moderatör olmadýðýnýz sürece, sadece kendinize ait mesajlarý düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Gönderdiðiniz bir mesajý Mesajý Düzenle düðmesini týklayarak düzenleyebilirsiniz (bu imkan bazen sadece belirli bir süre için mevcuttur). Mesajýnýza birileri cevap göndermiþse eðer, mesajýnýzýn altýnda metni kaç defa düzenlediðinizi gösteren kýsa bir yazý göreceksiniz. Mesajýnýz henüz yanýtlanmamýþsa, bu not görülmez. Ayrýca mesajýnýz mesaj panosu yöneticileri veya moderatörler tarafýndan düzenlenince de bu yazý görünmez (yöneticilerin böyle bir durumda metnin hangi kýsmýný ne sebepten dolayý düzenlediklerini yazmalarý önerilir). Bir mesaja cevap geldikten sonra normal kullanýcýlar tarafýndan silinemez.

Neden anketlere oy veremiyorum?
Anketlere sadece kayýtlý kullanýcýlar oy verebilir (böylece hile yapma olanaðý önlenmiþ olur). Eðer kayýt olmanýza raðmen hala anketlere oy veremiyorsanýz, gerekli yetkilere sahip deðilsiniz demektir.

Özel mesajlar gönderemiyorum!
Bunun üç sebebi olabilir; henüz kayýt olmamýþ veya giriþ yapmamýþsýnýz, veya mesaj panosu yöneticisi bütün mesaj panosu için özel mesajlarý iptal etmiþ. Üçüncü olanak ise: mesaj panosu yöneticisi sizin bu imkaný kullanmanýzý önlemiþ olabilir, bu durumda kendisine nedenini sormanýz gerekir.

Ýstemediðim özel mesajlarý almaya devam ediyorum!
Herhangi bir þahýstan istemediðiniz özel mesajlar alýyorsanýz, mesaj panosu yöneticisine baþvurun. O herhangi bir kullanýcýyý özel mesaj göndermekten men edebilir.

NOT: Daha geniþ bilgi için Yeþilalan köyü forum bilgi ve paylaþim platformuna girerek SSS baþlýðýný týklayarak site kullanýmý ile ilgili tüm bilgileri okuya bilirsiniz
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Oyun Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR