nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
gizliozne
Kayt: 31 Ekm 2008 Mesajlar: 141
|
Tarih: Pzr Ksm 16, 2008 3:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ramazan... Cuma günü... Cuma vakti... Cami... Cemaat tek tük camiye girmekte. imam kürsüde... Girenlerin arasýnda... O... Hýzýr... Hýzýr a.s. da genç ihtiyar arasýnda onlardan biri gibi gidiyor bir köþeye oturuyor. Kürsüde imam sohbete baþlýyor... Hýzýr'ýn yanýna kýrklarýnda bir adam gelip oturuyor. Cami yavaþ yavaþ dolmakta.
Adam, bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette sallanýyor, ha uyudu ha uyuyacak. Hýzýr a.s. adamý dürtüklüyor:
-Uyuyacaksýn, der.
Adam:
-Uyumam, beni rahat býrak.
Hýzýr a.s. ses etmez, ancak ezan okundu okunacak, adam ha uyudu ha uyuyacak, bir daha dürtükleyerek:
-Uyuyacaksýn dedim, der.
Adam:
-Ben de sana uyumam, beni rahat býrak dedim. Rahat býrak beni. Rahat býrak yoksa, Hýzýr olduðunu söylerim. Buradan çýkamazsýn. Bu kalabalýk sakalýnda bir tel býrakmaz.
Hýzýr a.s. susar ve gözlerine kapar, boynunu büker Allah'a yönelerek:
-Ya Rabbim! Bu nasýl iþtir. Bu kulun benim kim olduðumu bildi. Bu nasýl iþtir ki bendeki listede bunun ismi yok.
Cevap gelir:
-Sana verilen listede beni sevenlerin isimleri var. O ise benim sevdiklerimden...
Allah sevdiklerinden etsin... Sevmek, seviyorum demek bir iddia. iþ sevilenlerden olmak _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
kuleva yavuz
Kayt: 24 Ekm 2007 Mesajlar: 11
|
Tarih: Pzr Ksm 16, 2008 3:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Paylaþým Ýcin Tþk*clap**clap* |
|
Baa dn |
|
 |
feyzossss
Kayt: 30 Mar 2008 Mesajlar: 675
|
Tarih: Pzr Ksm 16, 2008 6:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
cokkgüzelmýss allah bizide sevdiklerinden eylesin:)(Allah sevdiklerinden etsin... Sevmek, seviyorum demek bir iddia. iþ sevilenlerden olmakne güzelmis:)) _________________ Yüreðine güneþ koy, yüreðine bulut koy, yüreðine yýldýz koy yola devam .... |
|
Baa dn |
|
 |
gizliozne
Kayt: 31 Ekm 2008 Mesajlar: 141
|
Tarih: Pzr Ksm 16, 2008 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim
amin feyzacým Allah hepimizi sevdiði kullarýndan eylesin _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
Zahide
Kayt: 09 May 2008 Mesajlar: 165 Konum: Van
|
Tarih: Pzr Ksm 16, 2008 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
allah hepimizi sevdiklerinden eylesin bu çok güzel birþey vede buna çok ihtiyacýmýz varallah yanýmýzdan hiç eksik olmasýn inþallah |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
Kayt: 13 ub 2008 Mesajlar: 1230
|
Tarih: Pts Ksm 17, 2008 10:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | genc_beyin yazdý:
Allah sevdiklerinden etsin... Sevmek, seviyorum demek bir iddia. iþ sevilenlerden olmak |
aminn inþallah _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
asabi61
Kayt: 05 Ksm 2008 Mesajlar: 33
|
Tarih: r Ksm 19, 2008 5:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
ALLAH'ýn sevdiði olabilmek! ALLAH hepimize nasip ederinþallah |