nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
myefsane



Kayt: 03 Arl 2006
Mesajlar: 2240

MesajTarih: r Hzr 11, 2008 9:30 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Ýsviçre ile Avusturya ortaklýðýnda düzenlenen 2008 Avrupa Futbol Þampiyona sýnda ikinci maçýna çýkan Türkiye, Ýsviçre önünde adeta deplasmanda sahadan 2-1 lik zaferle ayrýldý!

Grupta çarþamba gecesi Portekiz-Çek Cumhuriyeti mücadelesiyle heyecan start alýrken, Portekiz in 3-1 lik galibiyetinin ardýndan þansý artan Türkiye, Ýsviçre karþýsýnda ZAFER elde ederek, son maç öncesi umudunu artýrdý.

A Grubu ndaki ilk maçýnda Portekiz e Pepe ve Meirelles in golleriyle 2-0 kaybeden Türkiye, Çek Cumhuriyeti ne turnuvanýn açýlýþ maçýnda Sverkos un golüyle 1-0 teslim olan Ýsviçre karþýsýnda elde ettiði 2-1 lik zafer sonrasý, pazar günü 21.45 te çýkacaðý son maç olan Çek Cumhuriyeti mücadelesinde kazanmasý halinde çeyrek finale yükselecek!

Bu maçta iki takýmýn averajý eþit ve kazanan taraf çeyrek finale gidecek!

MAÇTAN NOTLAR

13. Avrupa Futbol Þampiyonasý finalleri A Grubu nda Türkiye nin, 2. maçýnda ev sahiplerinden Ýsviçre ile yaptýðý karþýlaþmada, 42 bin 500 kapasiteli Saint Jakob Park Stadý tamamýyla doldu.

Maçta Ýsviçreli seyirciler tribünlerin yaklaþýk 3 te 1 ni doldurdu! Türk taraftarlar ise kendilerine ayrýlan bölgede takýmýmýzý desteklediler. Statta kimi anlarda, "Burasý Türkiye, buradan çýkýþ yok" tezahüratlarý duyuldu.

Öte yandan çok sayýda gurbetçi Türk taraftarlar, karþýlaþmaya girmek için bilet bulamadýklarý için stada giremezlerken, stat çevresinden ayrýlmadýlar ve tezahüratlarýný sürdürdüler.

Karþýlaþmada 1000 Ýsviçre Frangý na dek çýkan biletler alýcý bulurken, 3 karaborsacý polis tarafýndan tutuklandý. Uefa nýn tüm önlem çabalarýna raðmen bu maçta da büyük bir karaborsa pazarýnýn oluþmasý dikkat çekiciydi.

-ATAK BÝR KADRO-

Ay-yýldýzlý ekipte Emre Belözoðlu ve Gökhan Zan, sakatlýklarý nedeniyle kadroda yer alamazlarken, bu futbolcularýn yerine Tümer ve Emre Aþýk, ilk maçta 11 de sahaya çýkan Kazým ýn yerine Gökdeniz, Mevlüt ün yerine ise Arda ilk 11 de görev aldý.

Yoðun tedavi uygulanan Servet de ilk 11 de sahaya çýkarak yine önemli bir özveri göstermiþ oldu.

Fatih Terim in sahaya sürdüðü ilk 11 otoriteler tarafýndan oldukça ofansif bulunurken, Arda, Gökdeniz gibi isimlerin hücuma katkýsý olumlu oldu.

-ÝSVÝÇRE DE 3 TÜRK-

Evsahibi Ýsviçre de ise teknik direktör Jakob Kuhn, Çek Cumhuriyeti maçýnda sakatlanarak turnuvaya veda eden golcü oyuncu Alexander Frei nin yerine, Türk futbolcu Eren Derdiyok a ilk 11 de görev verdi. Eren Derdiyok turnuvanýn en genç ismi durumunda.

Bu arada Ýsviçre de ise 3 Türk kökenli futbolcunun ilk 11 de yer almasý dikkat çekti. Hakan Yakýn, Eren Derdiyok ile Gökhan Ýnler Ýsviçre formasý altýnda sahaya çýktýlar!

Karþýlaþmayý, Devlet Bakaný Murat Baþesgioðlu ve Tarým ve Köyiþleri Bakaný Mehmet Mehdi Eker ile 10 milletvekili birlikte tribünde izledi.

Karþýlaþmada geniþ güvenlik önlemleri alýnýrken, Alman polisi de Ýsviçre polisiyle birlikte statta görev yaptý. Karþýlaþmaya, toplam 359 basýn mensubu akredite oldu.

-ETKÝLÝ YAÐMUR -

Karþýlaþma öncesi yaðan yaðmur sahanýn zeminin kayganlaþtýrdý. Basel de maç öncesinde yaðan yaðmur, maçýn 10. dakikasýnda da þiddetini artýrdý! Yerde seken topun hýz kazanmasý maç içinde takýmlarýn top kontrolü yapmasýna da zaman zaman engel dolu ve zemini oldukça aðýrlaþtýrdý. Ýkinci yarýda ise yaðýþýn þiddeti azaldý!

Maç sýrasýnda Basel de hava sýcaklýðý 18 derece olarak ölçülürken, basýncýn ise yüzde 88 olduðu kaydedildi.

Ve maç sona erdi 3 puan Türkiye nin

Dakika 90+4: Korner Milli Takýmýmýz kullanacak. Artýk saniyeleri sayýyoruz. Kazým topu köþede tuttu zamana oynuyoruz artýk. Yine Hamit ve Kazým zamana oynuyor. Normal ve uzatma dakikalarý sona erdi.

Dakika 90+2: GOOOOOL Arda sol kanattan taþýdý topu rakiplerinden sýyrýldý mükemmel vurdu ve Türkiye 2-1 öne geçti.

Dakika 90: Emre Aþýk ýn altý açýldý kanama var. Emre yerde kaldý. Eren le hava topu mücadelesinde anlýna bir darbe aldý Emre. Maçta 4 duraklama dakikasý oynanacak.

Dakika 89: Maçta artýk son dakikalar durum 1-1. Gökhan Ýnler kaptýrdýr kazým þimdi sað tarafa Tuncay ortaladý seken top karar faul Ýsviçre lehine. Önemli bir fýrsattan daha yararlanamadýk.
[center][/center]
Dakika 88: Magnin kullandý serbest vuruþu baraja çarpan top kornere çýktý. Korner kullanýldý Volkan yumrukladý dönen top Gökhan Ýnler buluþtu topla ancak ofsayt.

Dakika 87: Kornerden dönen top Gökhan Ýnler yerde kaldý tehlike bir noktadan serbest vuruþ kullanacaklar.

Dakika 86: Ýsviçre korner kullanacak.

Dakika 85: Colin Kazým oyuna giriyor Nihat kenara alýndý. Ýsviçre de ise Hakan Yakýn kenara geliyor Gygax oyuna dahil oldu.
[center][/center]
Dakika 83: Hamit rakibinin üstüne gitti elle müdahale serbest vuruþ bizim. kazým oyuna girmek için hazýrlanýyor. Nihat ortaladý ceza sahasýna savunma girdi araya. Hýzlý çýktý Ýsviçre Hakan Yakýn vurdu dönen top bir þut daha Volkan inanýlmaz bir gole engel oldu. Büyük tehlike atlattýk.

Dakika 81: Aurelio ceza sahasýndaki Semih e ortaladý kaleci topa sahip oldu. Þimdi saðdan Hamit yerden ortaladý Nihat faul yaptý. Serbest vuruþ Ýsviçre nin. Maçta son 10 dakikaya girildi.

Dakika 80: Hamit in ortasaý Aurelio ceza alanýnda topla buluþtu þutu savunmaya çarptý. Rakip yarý alanda pres yapýyor Milliler.

Dakika 79: Saðdan geldi Ýsviçre Cabanas orta yaptý Servet in müdahalesi top dýþarý çýktý aut.
[center][/center]
Dakika 77: Milliler serbest vuruþ kullanýyor. 35 metre mesafe. Hamit vurdu top farklý þekilde üstten auta çýktý.

Dakika 76: Oyuncu deðiþikliði Ýsviçre de. Fernandez oyundan çýkarken Cabanas oyuna dahil oldu.

Dakika 73: Tehlikeli geldi Milli Takým Tuncay sað taraftan kesti içeriye doðru ama Nihat yetiþemedi topa.

Dakika 72: Vonlanthen tam 5 oyuncumuzu çalýmladý ceza sahasýna girdi, Servet topu kapmayý baþardý ancak yerde kaldý.

Dakika 71: Gökhan Ýnler uzaktan yokladý kaleyi top farklý þekilde auta çýktý.

Dakika 70: Hamit sert bir müdahaleye maruz kaldý yerde. Henüz kalkamadý. Serbest vuruþu Milli Takým kullandý Semih Nihat a doðru indirdi ancakyakalayamadý.

[center][/center]

Dakika 68: Korner kullanýldý Emre AÞýk ön direkte yükseldi ancak topu dýþarý gönderdi. isviçre hýzlý çýktý Eren den önce Volkan topa hakim oldu.

Dakika 67: Sað kanattan yüklendi Milliler Semih rakiplerinin arasýndan sýyrýldý Nihat a kazandýrdý. Nihat bekletmeden vurdu top kornere çýktý.

Dakika 66: Eren üst üste 2 kez pozisyona girdi ancak etkili olamadý. Barnetta oyun alanýný terkederken Vonlanthen oyuna dahil oldu.

Dakika 64: Tuncay ceza yayýnda topla buluþtu vuruþu etkisiz. Aut atýþýný Ýsviçre kalecisi kullandý.

Dakika 63: Rakip ataðýnda Emre Aþýk topu taça çýkardý. Gökhan Ýnler ortaladý Eren vurdu kafayý top VOlkan da

Dakika 62: Milli takým kornerk kazandý. Nihat kullandý korneri kafa vuruþu top auta çýktý. Arda kafayý vuran oyuncu.
[center][/center]
Dakika 60: Ýsviçre baskýsýný artýrýyor bu dakikalarda Volkan baþarýlý. Bir korner daha kullandý isviçre Servet uzaklaþtýrdý Magnin in önünde kaldý kaleye gönderdi ancak aut.

Dakika 59: Ýsviçre mutlak bir golü kaçýrdý. Bu arada Hakan Balta nýn kanamasý devam ediyor. Korner kullanýldý hakem oyunu durdurdu Magnin yerde kalmýþtý.

Dakika 57: GOOOOOOOOLL Nihat sol kanattan ortaladý Semih Þentürk ün kafa vuruþu. Nefis bir gol durum 1-1

Dakika 56: Milli takým aradýðý pozisyonlarý bir türlü bulamýyor. Ýnanýlmaz bir top kaybý Behrami topu kaptý ceza sahasýna girdi vuruþu taca çýktý.

Dakika 55: Hamit yerde kaldý Eren Derdiyok sarý kart gördü.

Dakika 54: Binlerce Türk taraftar tezahürat yapýyor. Hamit rakip alanda pres yaptý ancak sonuç alamadý.

Dakika 53: Ceza sahamýzda tehlikeli pozisyon Servet yerde kaldý karar faul lehimize. Maçta durum Ýsviçre: 1 Türkiye: 0

Dakika 52: Arda rakiplerini geçti pasýný aktaramadý. Semih e doðru bir uzun pas ofsayta yakalandý oyuncumuz.

Dakika 51: Orta alanda top kaybý Barnetta ceza alanýna sokuldu girmeden þutunu çekti top dýþarda.

Dakika 50: Senderos yerde kaldý bu dakikada faulü yapan Semih. ani atak yaptý Ýsviçre Gökhan la ancak top taca çýktý.

Dakika 49: Behrami sað kanatta topu taþýdý ortasý Volkan da kaldý.

Dakika 48: Serbest vuruþ kullanýldý bir elle müdahele var. Hakan Balta topa elle hamle yapýnca sarý kartý gördü.

Dakika 47: Serbest vuruþ kullandý isviçre hamit karþýladý. Arda yla hýzlý çýktýk Gökhan Ýnler faul yaptý.

Dakika 46: Köþe vuruþu kullandýk ancak Ýsviçre savunmasý uzaklaþtýrdý.

Maçta ikinci yarý Millilerimizin vuruþuyla baþladý.

Ýkinci yarýda Mehmet Topal ve Semih Þentürk oyuna dahil oluyor. Gökdeniz le Tümer oyundan çýktý.

Ve ilk yarý sona erdi.

Dakika 45: Saha tamamen göle döndüðü için pas alýþveriþi oldukça zorlaþtý. Bu arada 1 dakika duraklama oynanacak.

Dakika 44: Uzun toplarla pozisyon üretmeye çalýþýyor Milliler. Rakip savunma þu ana kadar hata yapmadý.
[center][/center]
Dakika 43: Gökdeniz ceza alanýnda topla buluþtu Magnin topu uzaklaþtýrdý. Aurelio soldan çizgiye indi ancak topu kaptýrdý. Arda rakibine faul yaptý serbest vuruþ Ýsviçre nin.

Dakika 42: Serbest vuruþu Hakan Yakýn kullandý top barajda kaldý. Faul serbest vuruþ Millilerin. Tümer bir sakatlýk geçirdi ancak oyuna devam ediyor.

Dakika 41: Behrami kaptý topu ilerliyor ancak Aurelio rakibini düþürdü. hakem Aurelio ya sarý kart gösterdi.

Dakika 40: Oyuncularýmýz rakip ceza alanýnda serbest vuruþ kullanýldý. Hamit gönderdi ancak top doðrudan kaleciye gitti.
[center][/center]
Dakika 39: Orta alanda karþýlýklý top kayýplarý. Serbest vuruþ Millilerin.Gökdeniz yerde kaldý.

Dakika 37: Oyunun kontrolü tamamen Ýsviçre nin elinde. Hakan Yakýn yine tehlikeli olabilecek bir bölgede topla buluþtu karar ofsayt.

Dakika 36: Tümer ceza sahasýndaki Arda ya gönderdi topu kontrol edemiyor. kaptýrdýk Ýsviçre hýzlý çýktý. Eren soldan atak yaptý Servet in müdahalesi yerinde.

Dakika 35: Milliler golün þokunu halen atlamadý, sürekli pas hatalarý yapýlýyor.

Dakika 34: Ýsviçre hýzlý çýktý sað kanattan bir orta Hakan Yakýn çok müsait pozisyonda topu auta gönderdi. Kalemiz büyük bir tehlike atlattý.

Dakika 32: GOL Ani geliþen Ýsviçre ataðý Eren saðdan ceza sahasýna sokuldu, pasýný verdi Hakan Yakýn altýpastan vurdu top aðlarýmýzda.

Dakika 31: Tuncay Gökhan Ýnler e çok sert bir mücadelede bulundu. Sarý kart Tuncay a.

Dakika 30: Nihat rakibiyle mücadelesi formasý yýrtýldý. Hakeme tepkili Nihat.
[center][/center]
Dakika 28: Milli Takým çok tehlikeli bir bölgeden serbest vuruþ kazandý. Ceza alaný yan çizgisinden kullandýldý Arda nýn vuruþu top direkten döndü.

Dakika 27: Saha biriken yaðmur oyunun oynanamasýný zorlaþtýrdý.

Dakika 26: Korneri Hakan Yakýn kullandý ön direkte Hamit karþýladý.

Dakika 25: Barnetta köþeye gönderdi Volkan mükemmel kurtardý.

Dakika 24: Korner kullanýldý Magnin Gökdeniz tarafýndan düþürüldü. Ceza sahasýnýn çaprazýndan kaleye 24 metrelik mesafede serbest vuruþ kullanýlacak.

Dakika 23: Nihat senderos la mücadelsi top kaybettiç Top ceza sahasýna ortalandý bir karambol golü bulamadýk. Ýsviçre GÖkhan Ýnler le hýzlý çýktý savunma az adamla yakalandý. Sol kanatta Barnetta sert vurdu Volkan kornere çeldi.

Dakika 21: Hamit 3 rakibini peþine taktý ortasýný da yaptý ancak müdahale Ýsviçre savnmasýndan. Bu arada ceza sahasýnda Tuncay ve Arda gole yaklaþtý ancak baþarýlý olamadýlar.
[center][/center]
Dakika 20: Hakan Balta topu ayaðýnýn altýndan kaçýrdý ancak rakibin müdahalesi top dýþarda taç Millilerin.

Dakika 19: Gökhan Ýnler yaklaþýk 25 metreden kaleyi yokladý top Volkan da.

Dakika 18: Nihat kendisinden beklenmeyen vuruþla topu dýþarý gönderdi. Ýsviçre oyun kurmakta zorlanýyor.

Dakika 17: Arda rakibinden topu çaldý ancak sert bir faule maruz kaldý. Tümer þimdi oyunu baþlattý bir faul daha. Hakan Yakýn faulu yaptý.

Dakika 16: Gökdeniz e doðru uzun bir top ancak yetiþemedi top taça çýktý. Yaðýþ hýzýný artýrdý top kontrolü oldukça zorlaþtý.

Dakika 15: Milli Takým Ýsviçre yi sahasýna hapsetti. Açýk arýyor. GÖkhan Ýnler topu kaptý Behrami ye kazandýrdý. Faul. Serbest vuruþ Ýsviçre nin. Hakan Yakýn ceza sahasýna ortaladý karambol topu uzaklaþtýrdýk.

Dakika 13: Tuncay oyun kuruyor, Sað kanatta Hamit topu sakladý.

Dakika 12: Fatih Terim oyunculara baðýrýyor. Yaðýþ ta artarak devam ediyor.

Dakika 11: Hakan Yakýn sað kanattan sokuldu ancak onu Servet karþýladý tehlike büyümeden engellendi. Hakan Balta oyuna geri döndü.

Dakika 10: Hakan Balta nýn kulaðýnda bir kanama var, kenara geldi tedavisi için.

Dakika 9: Arda rakiplerinden sýyrýldý ortasýný da yaptý ancak top kalecide kaldý.

Dakika 8: Behrami sað kanatta etkili oldu bu dakikada savunma araya girdi.

Dakika 7: Arda defansýn arkasýna sarkan Gökdeniz e gönderdi ancak hakemin bayraðý havada karar ofsayt.

Dakika 6: Nihat sað kanatta sýfýra indi vuruþu kalecide kaldý. Hýzlý çýktý Milli Takým Nihat ceza sahasýnda topla buluþtu ancak þut þansý bulamadý.

Dakika 5: Türk taraftarlarýn müthiþ desteði var.

Dakika 4: Magnin sol kanattan atak yaptý ancak karar ofsayt. Tümer Nihat a uzun bir pas gönderdi ancak defans araya girdi.

Dakika 3: Ýsviçre ataðýnda defansýmýz baþarýlý Volkan topu uzaklaþtýrdý. Behrami yerde kaldý karar faul.

Dakika 2: Korneri Nihat kullandý kafa vuruþu Aurelio dan ancak Arda rakibine faul yaptý.

Dakika 1: Serbest vuruþ Milli Takýmýmýzýn Tümer sol kanada gönderdi Hakan Balta ceza sahasýna ortaladý ancak top kornere çýktý.

Dakika 1: Maça Ýsviçrelilerin vuruþuyla baþlandý.

:: ÝSVÝÇRE 1 - 2 TÜRKÝYE ::

STAT
St Jakob Park / Basel

HAKEM
Lubos Michel (Slovakya)

YARDIMCI HAKEMLER
Roman Slysko (Slovakya), Martin Balko (Slovakya)

DÖRDÜNCÜ HAKEM
Damir Skomina (Slovenya)

ÝSVÝÇRE
Benaglio
Lichsteiner - Senderos - Müller - Magnin
Behrami - Gökhan Ýnler - Fernandes - Barnetta
Hakan Yakýn - Eren Derdiyok

Teknik Direktör: Köbi Kuhn
Kaptan: Ludovic Magnin

TÜRKÝYE

Volkan
Hamit - Emre Aþýk - Servet - Hakan Balta
Gökdeniz - Aurelio - Tümer - Arda
Nihat – Tuncay

Teknik Direktör: Fatih Terim
Kaptan: Nihat Kahveci

Goller
32 Hakan Yakýn, 58 Semih Þentürk, 90 Arda Turan

Sarý kartlar
31 Tuncay Þanlý, 41 Aurelio, 48 Hakan Balta, 55 Eren Derdiyok
Kaynak


En son myefsane tarafndan Pr Hzr 12, 2008 1:02 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
guldengencan



Kayt: 13 ub 2008
Mesajlar: 1230

MesajTarih: Pr Hzr 12, 2008 5:39 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

ewet maç izlemek zevkli gerçekten heleki türkiyenin maçýný tabrikler TÜRKÝYE
_________________
SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder Yazarn web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
AyE_41



Kayt: 21 Ekm 2007
Mesajlar: 318

MesajTarih: Pr Hzr 12, 2008 7:30 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

maç süperdi yaa yaðmur olmasa daha farklý sonuçla yenebilirdik belki..
2.golde kendimi kaybettim sevinçten güzel bi maçtý ..tebrikler TÜRKÝYE'M...
_________________
abcde..e
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi
sahina61



Kayt: 24 Oca 2007
Mesajlar: 1289

MesajTarih: Pr Hzr 12, 2008 3:55 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Ýlk yarý yaðmur engel oldu bize.Tekniðimizi konuþturamadýk.Ama ikinci yarý bana göre güzel bi oyun ortaya koyduk.O oyunun meyvesini de son dakika da aldýk.Hep biz mi son dakikalarda yiyeceðiz,tebrikler TÜRKÝYEM...
_________________
HH
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder AIM Adresi MSN Messenger
ahmetyuce



Kayt: 24 Arl 2007
Mesajlar: 494

MesajTarih: Pr Hzr 12, 2008 9:30 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

fatih terimin inadý olmasa ilk maçta da iyi skorla ayrýlabilirdik tecrübe her zaman lazým çek maçý daha zor geçeçek daha dikkatli ve kendimizi birazdaha sýkmamýz lazým yoksa yazýk olur bu maça asýlacaðýz baþka yolu yok iman gücüyle inþallah
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
sahina61



Kayt: 24 Oca 2007
Mesajlar: 1289

MesajTarih: Sal Hzr 17, 2008 4:33 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Türkiyenin 2.maçýnda oynadýðý Ýsviçre karþýlasmasýný kaznmýþtýk.Ýlk yarýda bir Türk olan Hakan Yakýnýn attýðý gol vardý.Golden sonra arkadaþlarý doya doya sevinirken,o içinden sevinmiþti.Maçý seyrederken olayýn farkýna varamamýþtým fakat ertesi günü gazetede okuyup resmi görünce þaþýrmýþtým.Diðer Türk futbolcu olan Eren Derdiyok ile maçtan önce anlaþmýþlar,gol atarsak sevinmeyelim diye.Oynadýklarý takým Ýsviçre olabilir,fakat gönül Türkiye olunca ,anavatan olunca iþler deðiþebiliyor.Ýþte bu maçta olduðu gibi…
_________________
HH


En son sahina61 tarafndan Sal Hzr 17, 2008 5:00 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder AIM Adresi MSN Messenger
ahmetyuce



Kayt: 24 Arl 2007
Mesajlar: 494

MesajTarih: Sal Hzr 17, 2008 9:27 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

bize Allah yardým etti þu zor günler geçirdiðimiz bir dönemde moralimiz biraz düzeldi her kes ev araba kredi kartý borcunu biraz unuttu
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
guldengencan



Kayt: 13 ub 2008
Mesajlar: 1230

MesajTarih: r Hzr 18, 2008 12:09 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

türkiyemiz yendi diye çok sevindik ama (18/06/2008)bu sabah tv de haberlerde yine bi magandanýn silahý yüzünden bi çocuðun baþýndan yaralandýðý haberini verdiler tamam sevinelim ama bu silahlar neden bizde balkonlara çýkýp türkiyemiz için sevinmeyi isterdik ama þu silahlar yüzünden kafamýzý dýþarýya çýkaramadýk korkumuzdan.Belli belirsiz ateþ ediyorlar.vurulan küçük bi kýz çocuðu.herkesin baþýna gelebilir*no**no**no*
_________________
SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder Yazarn web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sahina61



Kayt: 24 Oca 2007
Mesajlar: 1289

MesajTarih: Cum Hzr 20, 2008 4:34 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Çok doðru, sevinelim derken bir maganda kurþunu haberi gelmesi bizleri üzüyor.Silahla sevinmek nelere mal oluyor....
_________________
HH
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Spor Genel Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR