nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
arifsevinc
Kayt: 11 Arl 2007 Mesajlar: 191
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | aysenur yazdý:
neresi çýkmýyor kardeþ doldurmuþsun yorumlarý maþallah  |
deneme.. doldurdumda ben yazdýgým mesajlarý goremýyom:D sorun orda=) |
|
Baa dn |
|
 |
merve lort
Kayt: 21 Ksm 2007 Mesajlar: 134
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
arif yazdýðýn yorumlr sçma ondan gönderemion.bak bizzmkiler nasý gidio:D:Dyeter artýk takdir et bklioruz:D  |
|
Baa dn |
|
 |
safak035
Kayt: 17 Ksm 2006 Mesajlar: 752
|
|
Baa dn |
|
 |
beyzaaa
Kayt: 18 ub 2007 Mesajlar: 675
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya iþ nerelere gelmiþ
resimler iyi hoþ da savaþý anlatanlar hiç doðru yansýtmýyor gerçekleri bence. kadýnlarýn daha çok alýþveriþe düþkün olduklarý doðru kimse inkar edemez bunu. ama savaþ anýnda da düþünülecek deðil. ben çok fazla abartma gördüm olayda .
her iki tarafýn da haklý yanlarý var bence .. ama kadýnlardan korkulur doðru çünkü aklýný kullanmayý daha iyi biliyorlar kullanabilenler tabi... eþitlik diye birþey de yoktur.. erkeklerin de kadýnlarýn da üstün olduðu noktalar vardýr. farklý kulvardalar sonuçta.
olay biraz da karakter meselesi . ne erkekler var odun gibi düþüncenin d si yok ama ayný þekilde çok ince düþünceli ince ruhlular da var. kadýnlar da ayný þekilde. çok objektif baktým olaya ama neyse
bu mesele uzar da uzar .......... çok hiddetli gördüm kýzlar sizleri .. ne üstünüze alýnýyorsunuz |
|
Baa dn |
|
 |
arifsevinc
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
merve
arif yazdýðýn yorumlr sçma ondan gönderemion.bak bizzmkiler nasý gidiobiggrinbiggrinyeter artýk takdir et bklioruz
boyle bý mesaj atmýssýn ben goremýyorumm.. bak soyle býrseyde olabýlýr..
sýmdý sýzýn beyýnler fazla gelýsmemýs.. ben goremýyorum sýz o zamana kadar dusununký rezýl olmayýn dýye.. yaný sýzý dusunuyor bu sýte:) ama olsun ben ayarlarým guzel guzel tartýsýrýz
bunu yazdýgýnýda esra soyledý onun yalancýsýyým |
|
Baa dn |
|
 |
AyE_41
Kayt: 21 Ekm 2007 Mesajlar: 318
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
ewet ben attým yalancý diilm arif bi iyilik yaptým piþman etme biþi istion deli etme beni*pissed* |
|
Baa dn |
|
 |
arifsevinc
|
|
|
arkadaslar yazdýklarýnýzý gormuyorum sýz beným yazdýklarýmý goruyorsunuz.. tartýsma ortamý yok ama tartýsacaksan soyleyýn beynýmý aldýrýyýmde sartlar esýt olsun kýzalr ýcýn soyluyorum buyuklerýme saygýlar:) terbýyesýz býrý sanmasýnlar:) |
|
Baa dn |
|
 |
safak035
Kayt: 17 Ksm 2006 Mesajlar: 752
|
|
|
arif çok uzattýn yeter artýk kapatsan iyi olur _________________ http://yorgun61.spaces.live.com/
[center] [/center] |
|
Baa dn |
|
 |
merve lort
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
doðru konuþ arif biz burda adam gibi konuþuoruz birbirimzi kýrmadan,o nedenk beyinleriniz fazla geliþmemiþ.sen bu kelimeyi kullandýn senin beynin çok mu geliþmiþ peki.beynin geliþmiþ olbilir ama bayanlrla nasýl konuþcðný bile bilmiosun.bu büyük bi kayýp*pissed**pissed* |
|
Baa dn |
|
 |
arifsevinc
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
ahanda buldum tamam tartýsa býlýrýz |
|
Baa dn |
|
 |
merve lort
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
sen yorum yapma arif,çünkü ortama uyum saðlayamýosun.burda dartýþtýðýmz erkek arkdþlrda war ama hiçbiri senin gibi deil.en iyisi yorum yazma sus.beyninde sana kalsýn*pissed* |
|
Baa dn |
|
 |
arifsevinc
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
beyler ben sustum heralde fazla ileri gýttým
uzgunum yazdýklarýnýzý gormuyorum tam sýteye alýsamadým.. kýrdýklarýmda OZUR DILERÝMM.. saygsýzlýk yapmak ýstememýstým yazýyorum ama ne yazdýnýz býlmýyorum.. neysee |
|
Baa dn |
|
 |
AyE_41
Kayt: 21 Ekm 2007 Mesajlar: 318
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
bncede arif fasla ileri gittn sussan ii olucak inþ alýþýrsýn yakýnda ne diim... |
|
Baa dn |
|
 |
arifsevinc
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
merve ozur dýlerým ama sen ustune cok alýndýn yarasý olan gocunur derler..
kýzlara nasýl davrandýgýma gelirse kucumsemeye calýsýrsa agzýnýn payýný verýrým.. bende boyle merve haným ýsýne gelirse arkadas olursun ben kýzlarýn pesýnden kosan erkeklerden degýlým.. tamam sustum bu ortam benlýk degýlse kalmam zatenn.. |
|
Baa dn |
|
 |
merve lort
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu ortam senlik demedim,ama sen bizi küçük düþürmeye çalýþýosun.biz kýrmadan tartýþýoruz.buna dikkat et sende bize katýl |
|
Baa dn |
|
 |
|