nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
myefsane
Kayt: 03 Arl 2006 Mesajlar: 2240
|
Tarih: Pzr Oca 25, 2009 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Tasarým Sizce Nasýl? Ne eksik ya da neyin olmasýný istersiniz. Bu baþlýk altýnda paylaþabilirsiniz. |
|
Baa dn |
|
 |
myefsane
Kayt: 03 Arl 2006 Mesajlar: 2240
|
Tarih: Pzr Oca 25, 2009 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Forum renkleri de artýk siteye daha uyumlu hale geldi. Sn. yönetici sivriye çalýþmasý için teþekkür ediyýoruz. |
|
Baa dn |
|
 |
beyzaaa
Kayt: 18 ub 2007 Mesajlar: 675
|
Tarih: Pzr Oca 25, 2009 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
bahsettiðiniz uyumu ben göremedim renkler uyumsuz olmuþ ve donuk. daha canlý ve birbirine uyumlu renkler seçilmeli |
|
Baa dn |
|
 |
BY KOSANDES
Kayt: 03 ub 2008 Mesajlar: 3
|
Tarih: Pzr Oca 25, 2009 10:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet ben de ayný konuya temas etmek istiyorum.renkler daha canlý olsa daha da güzel olur du diye düþünüyorum.þu koyu yeþil yerine mavi ve daha acýk renkler .......tskrl _________________ BY KOÞANDES |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
Kayt: 13 ub 2008 Mesajlar: 1230
|
Tarih: Pts Oca 26, 2009 1:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
renkler biraz karýþýk olmuþ daha güzel bi yeþil tonu olabilir _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
TEKKE Osman
Kayt: 26 Au 2006 Mesajlar: 524
|
Tarih: Sal Oca 27, 2009 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yaptýðýnýz çalýþmalar için teþekkür ediyorum. Her çalýþmanýn en güzele ulaþmak için bir adým olduðunu düþünüyor, bundan sonraki çalýþmalarýnýzda baþarýlar diliyorum.
Yenililik, deðiþim her zaman iyidir.Sitemize tekrar hayýrlý uðurlu olsun... _________________ [center]"........
Suskunluðum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabým var,
Lakin;
Bir lafa bakarým laf mý diye,
Bir de söyleyene bakarým adam mý diye"[/center]
[center]http://osmanmobilya1970.spaces.live.com/
[/center]
[center]http://mobilyaosman.blogspot.com/[/center]
[center] [/center]
En son TEKKE Osman tarafndan Cum ub 06, 2009 10:11 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi |
|
Baa dn |
|
 |
sahina61
Kayt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 1289
|
Tarih: r Oca 28, 2009 12:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Atýlan adým sitemize renk kazandýrdý.Siteye ilk girdiðimde þaþýrdým.Çok güzel olmuþ elinize saðlýk... _________________ HH |
|
Baa dn |
|
 |
hakanbodurlu
Kayt: 25 Au 2012 Mesajlar: 3
|
Tarih: Cmt Au 25, 2012 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel.. Baþarýlarýnýzýn devamýný dileriz.. Site sade ve anlaþýlýr.. |
|
Baa dn |
|
 |
haydar6153
Kayt: 09 Tem 2006 Mesajlar: 39 Konum: istanbul
|
Tarih: Sal Ekm 09, 2012 8:46 am Mesaj konusu: |
|
|
selamlar deðerli yönetici ve hemþehrilerim,
site hakkýnda birkaç þey paylaþmak istiyorum. Maalesef site eski formatý ile karþýlaþtýrýldýðýnda dip seviyelerde,sýradan blog haldeki adreslere benzedi.Bu iþ için verilen emeðe saygýmýzý belirterek bu halinin deðiþmesini temenni ederim.Site internet ekranýna girince sol tarafta pencere halinde küçük görünümde oluyor saðý,aþaðý tarafý bembeyaz boþluklar.Hele foto bölümünün hali içler acýsý eskiden klasörler halinde yüzlerce foto vardý,girer yorum yapar eskiyi yad ederdik.Þimdiki halini yorum yapacak kadar dahi anlamadým bazen gösterilecek foto yok diyor bazen 1-180 küsür arasý karýþýk üç beþ foto gösteriyor vs vs..özetle eski tadýný bulamýyoruz ne sitenin ne de sitede var olan sýcak muhabbetin. _________________ her canlý ölümü tadacaktýr |
|
Baa dn |
|
 |
|