| Önceki baþlýk :: Sonraki baþlýk |
| Yazar |
Mesaj |
ishak_hoca
Kayýt: 27 Aðu 2007 Mesajlar: 491
|
Tarih: Prþ Mar 26, 2009 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu Milli ve Manevi deðerlerimize ne kadar sahip çýkar destek olursak �lahý kantar bizim duyarlý lýðý mý zý böyle ölçmektedir.
�lgi ve duyarlý lýðýnýz için baþta htc gncn e veTüm ilgilenen ve destek olan herkese teþekür ederim . Allah en aðýr ve yüksek deðere sahip olan makama cümlemizi nasýp eylesin . Allah ilgi duyduðu bahtýyar lardan eylesin |
|
| Baþa dön |
|
 |
sahina61
Kayýt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 1289
|
Tarih: Cmt Mar 28, 2009 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Dediðiniz çok doðru �shak Hocam. O kadar üye olmasýna raðmen az kiþinin yorum yazmasý bizleri birþey yapmada etkileyebiliyor. Bir yazý hakkýnda eleþtiri yapmak o kiþinin doðrularýný yanlýþlarýný ortaya çýkaracaktýr. Bu görevde biz üyelere düþmektedir.
Yorum yapmak emeði yapan kiþiyi sevindirecektir.Sizlerin görüþleriyle sitenin alaný daha da geniþleyeceðine inanýyorum... _________________ HH |
|
| Baþa dön |
|
 |
kardelen
Kayýt: 29 Hzr 2007 Mesajlar: 175
|
Tarih: Cmt Mar 28, 2009 10:27 am Mesaj konusu: |
|
|
| Güzel bir konuya deðindiniz, bunca emeðin karþýlýðýnda olumlu veya eleþtiri olsada kiþiyi heveslendirir ve iþine daha çok önem verir diye düþünüyorum bundan sonra verilen emeðe daha duyarlý olacaðýmýza ianýyorum. SA�OL HOCAM. |
|
| Baþa dön |
|
 |
ishak_hoca
|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 6:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
| �lginiz ve duygularýnýýz için herkese teþekkür ederim Allah ' cezakellahu heyren'' Allah hayýrlý mükafatlar versin herkese teþekkür ederim sizlerde saðolun. |
|
| Baþa dön |
|
 |
sahina61
|
Tarih: Çrþ Nis 01, 2009 2:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Böyle diyoruz da bakalým deðiþen birþey olacak mý.�nþallah olumlu yönde geliþme olur... _________________ HH |
|
| Baþa dön |
|
 |
ishak_hoca
|
Tarih: Çrþ Nis 01, 2009 10:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Emeðiniz ne ? eseriniz ne ? meþguliyyetiniz ne ?
�lahi kantar bizi böyle tartýyor dünya da da ahirettede öyle deðer biçiyor ve þahsiyetlendiriyor. Tabiiki çevremizde
Ayrýce enerjimizi nerde harca dýðýmýz da sorgulanmakta unutmayalým. !
'' Ayanesi iþtir kiþinin lafa bakýlmaz'' Ziya paþa
NEYE DE�ER VER�YORUZ ? O DE�ERDEY�Z.
B)B) :
saygýlarýmla selamlar / Hayýrlý paylaþýmlar
En son ishak_hoca tarafýndan Çrþ Nis 01, 2009 10:58 pm tarihinde deðiþtirildi, toplam 1 kere deðiþtirildi |
|
| Baþa dön |
|
 |
sahina61
|
Tarih: Pzr Nis 05, 2009 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir emeðe saygý ona destek verip bir yorum yazmak kafidir... _________________ HH |
|
| Baþa dön |
|
 |
ishak_hoca
|
Tarih: Cmt May 30, 2009 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir gün Peygamber efendimiz s a v: Bir sahabiye;
Falancýya olan borcunu ödedin mi?
Sahabi; evet falancýyla gönderdim.
Peygamber efendimiz s a v ;Hayýr,
olmadý , Kendi elinle verip ona teþekkür edeceksin.
______Sitemize emek sarfeden yöneticilerden tüm üye ve ziyaret çilere teþekkür eden lere bende teþekkür ederim.
Size emek verenleriniz bol olsun.
cezakellahu heyren -------------Allah bu hayýrlarýn mükafatýný cümlemize nasýp eylesin.
_______Saygýlarýmla selamlar
En son ishak_hoca tarafýndan Pzr May 31, 2009 11:10 pm tarihinde deðiþtirildi, toplam 1 kere deðiþtirildi |
|
| Baþa dön |
|
 |
|